Ny avdelingsleder hos Byantikvaren

 

61CAA884-5AAB-42ED-B362-1A86C463ED4CByantikvaren har i dag ansatt Vidar Trædal som ny leder for Avdeling Vest. Han erstatter vår dyktige avdelingsleder Morten Stige som går over i egen virksomhet. Lederskiftet finner sted 1. September.

Vidar Trædal (47) er kunsthistoriker, med doktorgrad om kirkesteder og kirkebygninger i Troms og Finnmark før 1800. Han har arbeidet som antikvar hos Byantikvaren i Oslo siden 2011 – tidligere som informasjonsansvarlig, og nå som fredningsansvarlig. Han har erfaring fra forvaltning, forskning og formidling av kulturminner fra blant annet NIKU, Fortidsminneforeningen, Sogn- og Fjordane fylkeskommune, og Universitetet i Tromsø.

Vi ønsker Vidar velkommen inn i ledergruppen og gleder oss til et spennende samarbeid om utvikling av etaten i tiden som kommer!